Tilmelding og Pris

Nedenstående tilmeldings-blanket skal udfyldes og sendes til den katolske kirkes sognekontor ved at trykke på SEND nederst på siden.

Felter markeret med * skal udfyldes inden blanketten kan afsendes.

En kopi eller et foto af firmandens dåbsattest skal efterfølgende sendes som mail til sognekontoret: kontor@katolsk-aarhus.dk.

Hvis der er problemer med at udfylde tilmeldingen eller i forhold til kopi af firmandens dåbsattest, så kontakt menighedens kontor på: kontor@katolsk-aarhus.dk / 8730 7040 (telefontid: man-ons, fre kl. 10-13 og tors kl.15-18).

Firmandundervisningen koster 375 kr. Dette beløb dækker 200 kr. for undervisningen (materialer og forplejning), 75 kr. for medlemskab af DUK i undervisningsåret (obligatorisk). Herudover 100 kr. for de fotos, der bliver taget til firmelsesmessen og som hver firmand efterfølgende får digitale udgaver af.

Til slut i forløbet skal firmanderne afsted på en retræte, hvor de går til skriftemål og får den afsluttende forberedelse til firmelsen. Denne retræte koster 300kr, som skal indbetales i forbindelse med forældremødet inden retræten, eller medbringes på selve retræten. Der kommer mere info om det til forældremødet.

De 375 kr. for undervisningen sættes ind på sogneundervisningens konto:

Reg.nr: 7110

Kontonr: 1946 854

Angiv: Firmandens fulde navn og CPR nummer

Tilmelding er først accepteret, når både den elektroniske tilmeldings-blanket er indsendt og beløbet overført til sogneundervisningens konto.