Tilmelding og Pris – Firmelse

Den 7. September 2019 er først undervisningsgang. Der er også forældremøde denne dag, hvor du kan høre mere om tilmeldingen og hvad felterne betyder.


Nedenstående tilmeldings-blanket skal udfyldes og sendes til den katolske kirkes sognekontor ved at trykke på SEND nederst på siden.

Felter markeret med (required) skal udfyldes inden blanketten kan afsendes.

En kopi eller et foto af firmandens dåbsattest skal efterfølgende sendes som mail til sognekontoret: kontor@katolsk-aarhus.dk.

Firmandundervisningen koster 375 kr.
Dette beløb dækker 200 kr. for undervisningen (materialer og forplejning), 75 kr. for medlemskab af DUK i undervisningsåret (obligatorisk).
Herudover 100 kr. for de fotos, der bliver taget til firmelsesmessen og som hver firmand efterfølgende får digitale udgaver af.

Til slut i forløbet skal firmanderne afsted på en retræte, hvor de går til skriftemål og får den afsluttende forberedelse til firmelsen.
Denne retræte koster 300kr, som skal indbetales i forbindelse med forældremødet inden retræten, eller medbringes på selve retræten. Der kommer mere info om det til forældremødet.

De 375 kr. for undervisningen sættes ind på sogneundervisningens konto:

Reg.nr: 7110

Kontonr: 1946 854

Angiv: Firmandens fulde navn

Tilmelding er først accepteret, når både den elektroniske tilmeldings-blanket er indsendt og beløbet overført til sogneundervisningens konto.

Hvis der er problemer med at udfylde tilmeldingen eller i forhold til kopi af firmandens dåbsattest, så kontakt menighedens kontor på: kontor@katolsk-aarhus.dk / 8730 7040 (Åbningstider: 17-20, Mandag til fredag).